Frankrijk – België: morgenavond kans op regen in België

b640300

Mensen die de voetbalmatch morgenavond buiten willen bekijken doen er goed aan de neerslagradar in de gaten te houden. Er is vooral in het midden en oosten van het land kans op regen. Rode Duivelsfans in Rusland moeten overdag in Sint-Petersburg rekening houden met enkele buien. Tijdens de wedstrijd is het daar naar verwachting droog en met circa 19 graden prima voetbalweer.

Na een periode van droog en vaak zonnig weer is het morgen in ons land zwaar bewolkt met soms wat regen. In het oosten wordt meer neerslag verwacht dan in het westen. De noordwestenwind is matig in het binnenland en vrij krachtig aan zee, 3-5 Bft. Daardoor voelt het fris aan. De temperatuur ligt voor het eerst in weken onder normaal met 16 graden in de Ardennen, 18 aan zee, 20 in het centrum en lokaal 22 in de Gaumestreek. Normaal is het 20-24 graden.

Tijdens de match vooral in oostelijke helft kans op regen

Morgenavond overheerst de bewolking en kan nog wat regen vallen, vooral in het zuiden, midden en oosten van het land. In West-, Oost-Vlaanderen en de westelijke helft van de provincie Antwerpen is het vanaf 20:00 uur waarschijnlijk op de meeste plaatsen droog. De noordwestenwind is nog altijd matig van kracht en de temperatuur ligt rond 18 graden.

Sint-Petersburg enkele buien, prima voetbalweer

In Sint-Petersburg is het morgen overdag vaak bewolkt met kans op enkele buien. De maximumtemperatuur ligt rond 21 graden. Morgenavond, tijdens de match, is het droog en met circa 19 graden ideaal weer om te voetballen.

Geef een reactie via Facebook

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.
The beaches of Costa Brava in Lloret de Mar, Spain.

In de vakantiegebieden in het zuiden van Europa is het volop zomer. In de badplaatsen van Spanje, Zuid-Frankrijk, Italië en …
Lees meer...

 
Gladde weg na droogte

Morgenmiddag regent het voor het eerst sinds lange tijd en dat kan resulteren in gladde wegen. Doordat het wekenlang droog …
Lees meer...