Uitstekend buitenkijkweer tijdens Brazilië – België

kazan

Goed nieuws voor iedereen die morgenavond de voetbalmatch tegen Brazilië buiten wil gaan kijken. Het is droog met aangename temperaturen van ruim 20 graden. In Kazan, Rusland, is het ideaal voetbalweer. Het blijft tijdens de wedstrijd droog bij circa 19 graden. Overdag schijnt in Kazan regelmatig de zon. De maximumtemperatuur ligt rond 25 graden.

Morgen is het in ons land gedurende de dag wisselend bewolkt met landinwaarts stapelwolken en in de Ardennen een lokale bui. In de avond is het overal droog en schijnt op de meeste plaatsen door velden hoge bewolking een waterig zonnetje. Rond de aanvang van de match (20:00 uur) is het 21 graden in de kustregio tot 25 graden in Limburg. Om 22:00 uur is het 19-22 graden. De wind is zwak en waait uit het noorden. Het is dus perfect weer om de match buiten te bekijken, bijvoorbeeld op een megascherm in de Hyundai Fan Village in Antwerpen.

463

weersverwachting voor vrijdagavond

Ook heerlijk weer in Kazan

Rode Duivelsfans die morgen in Kazan zijn kunnen gedurende de dag genieten van vrij zonnig weer. Het wordt ’s middags circa 25 graden. Tijdens de wedstrijd is het daar al donker en is de temperatuur gezakt tot circa 19 graden.

Geef een reactie via Facebook

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.
Wielrennen 3

De Tour de France begint morgen met een vlakke etappe door de Vendée. Het wordt flink zweten voor de coureurs en …
Lees meer...

 
Rock Werchter warme zomeravond

Festivalgangers die naar Rock Werchter gaan kunnen zich opmaken voor prachtig zomerweer. Op alle festivaldagen schijnt de zon volop, blijft …
Lees meer...