Veel zon bij raceweekend F1 GP Canada

CANADA AUTO FORMULA ONE GP

Tijden de zeven GP van het seizoen op het circuit Gilles Villeneuve in het Canadese Montréal schijnt de zon volop. Het blijft waarschijnlijk droog tijdens de kwalificatie en de race. Daarbij is het vrij zonnig. Alleen tijdens de vrije trainingen op vrijdag is er meer bewolking en kleine kans op een bui.

De race verloopt zeer waarschijnlijk droog met veel zon en hoge temperaturen. Op vrijdag, tijdens de vrije trainingen, is wel kleine kans op een bui. De temperatuur stijgt naar 24 graden.

De temperatuur loopt in het weekend verder op, want tijdens de droge en vrij zonnige kwalificatie op zaterdag wordt het al 25 graden en tijdens de race op zondag is het zelfs 28 graden. Pas in de avond is er weer een kleine kans op een bui. Overdag is het zonnig.

Formule 1: Grand Prix van Canada

 

Bezoekers aan de race moeten rekening houden met een hoge zonkracht. De UV-index is 7 en dat betekent dat je na 10-15 minuten kan verbranden. Het tijdsverschil met Canada is 6 uur. De race op zondag is om 14:10 uur lokale tijd, bij ons in Nederland is dat 20:10 uur. Vorig jaar was het ook droog en warm tijdens de race in Canada. Max Verstappen stond, met een derde plaats, op het podium.

Foto: EPA

Geef een reactie via Facebook

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Tijdens het pinksterweekend krijgen we te maken met verschillende soorten weer. Zaterdag staat er een stevige wind en is een enkele …
Lees meer...

 
SONY DSC

In de namiddag en vanavond is in het hele land kans op zware onweersbuien. De zwaarste buien zijn waarschijnlijk voor …
Lees meer...