Kans op onweersbuien tijdens België – Panama

Soccer championship - Belgium vs Panama


In Adler (nabij Sotsji aan de Zwarte Zee) is vandaag voor en tijdens België – Panama kans op onweersbuien. Daarbij is het drukkend warm met een maximumtemperatuur van circa 29 graden. In België is het deze namiddag op veel plaatsen bewolkt. In de oostelijke helft van het land is het kans op een lichte regenbui en in West-Vlaanderen is af en toe ruimte voor de zon. De temperatuur ligt tussen 17 en 21 graden.

Deze namiddag om 17:00 uur spelen de Rode Duivels hun eerste wedstrijd van het WK. De tegenstander is Panama. In Adler, een voorstad van Sotsji (waar vier jaar geleden de Olympische Winterspelen waren), is het vanmiddag drukkend warm met kans op onweersbuien. Dit zijn omstandigheden die Panamezen wel gewend zijn.

Schermafbeelding 2018-06-18 om 10.14.14

Uurlijkse weersverwachting in Adler, Rusland

Buiten kijken vooral mogelijk in het westen

In ons land is het weerbeeld op veel plaatsen grijs. In de loop van de namiddag komt er vanaf het westen wat ruimte voor de zon. In de oostelijk helft van het land is tijdens de wedstrijd nog een lichte regenbui mogelijk en moet worden opgepast met het plaatsen van TV’s in de buitenlucht.

De temperatuur varieert tussen 17:00 en 19:00 van circa 17 graden in de Ardennen en aan de kust tot 20-21 graden in het centrum en de Kempen. De wind waait uit het zuidwesten en is matig (3-4 Bft.), direct aan zee vrij krachtig (5 Bft.).

Geef een reactie via Facebook

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.
koude zomerdag

Donderdag begint om 12:07u de astronomische zomer. Met middagtemperaturen van 15 tot 18 graden is het verre van zomers en 4 …
Lees meer...

 
Group Of Friends Having Outdoor Barbeque At Home

Na een rustig weekend met wolkenvelden en normale temperaturen krijgen we komende week maken met een hogedrukgebied. De kans op …
Lees meer...