In het weekend wordt het lenteachtig

Wie uitkijkt naar de lente zit komend weekend goed. De kans op buien neemt af en zondag blijft het op de meeste plaatsen droog. De temperatuur gaat omhoog en zondag wordt het 13 tot ruim 15 graden. Met zonnige perioden is het heerlijk weer. Wel staat er een stevige wind en die maakt het in de schaduw wat frisser.

Dit weekend schakelen we over op een droog weertype. Zaterdag kunnen we vooral aan het begin van de dag zonnige perioden verwachten. In de loop van de dag neemt de bewolking toe en kan het een beetje regenen. Het wordt gemiddeld 11 graden.

Zondag is de kans dat je een bui treft veel kleiner en mogen we uitgaan van een overwegend droge dag. Zon en wolken wisselen elkaar af. Het wordt op grote schaal 13-14 graden en lokaal wordt het met ruim 15 graden lenteachtig. Wel staat er stevige zuidenwind en die maakt het in de schaduw wat frisser.

Het vooruitzicht naar volgende week is overwegend droog met flink wat zon. Daarbij kan het vooral woensdag flink zacht worden.

Foto: ANP

Geef een reactie via Facebook

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.
IMG_0918

Door het coronavirus is het wintersportseizoen tot een abrupt einde gekomen. Een vakantie in de sneeuw is natuurlijk fijn, maar …
Lees meer...

 
F1australie-min

Door het coronavirus is de F1 wedstrijd uiteindelijk niet doorgegaan. Hieronder staat nog het oorspronkelijke bericht. Komend weekend begint het …
Lees meer...